restaurant & terras 't Molenhuys in de Media ...


19 januari 2017

't Molenhuys behoort tot de TOP 500 uitmuntende HEERLIJK restaurants. Deze lijst is tot stand gekomen door een samengesteld gewogen gemiddelde van de Michelin gids, Lekker gids, Gault&Millau gids en de Restaurant Awards.

06 januari 2017

De Gelderlander verrast ons opnieuw met een mooi artikel “Waar gaan we eten in 2017?” met ’t Molenhuys op nummer 1.

21 november 2016

Geweldig !! Nr.3 IENS TOP 2017 Noord-Brabant, nr.7 IENS TOP 2017 Beste Nieuwkomers en last but not least: een fantastische 23e plaats IENS TOP 1000 2017 !!!
Dank u wel, lieve gasten voor alle mooie recensies !!!

12 november 2016

Lekker.nl
Wij worden door Lekker.nl genoemd op hun facebooksite als: “Een uitstekende nieuwkomer: restaurant Restaurant 't Molenhuys bevindt zich in een historisch molenaarshuis in Rijkevoort.”

8 november 2016

’t Molenhuys voor de 3e keer opgenomen in de Gault & Millau gids 2017 !!!

25 oktober 2016

SUPER !! TROTS !! GEWELDIG !! Restaurant 't Molenhuys in de LEKKER 2017 !!

24 oktober 2016

Restaurant Week Winnaars! Beste medewerker van 't Molenhuys,
GEFELICITEERD!
U bent door het publiek verkozen tot een van de prijswinnaars van Restaurant Week 2016. Aan de hand van de reviews die gasten hebben geschreven voor uw restaurant tijdens Restaurant Week is een gemiddeld cijfer berekend. Dit gemiddelde is gebaseerd op de kwaliteit van het menu, de sfeer en de service tijdens het culinaire evenement.

20 september 2016

Het boek “30 jaar Euro-Toques Nederland” wordt gepresenteerd. Wij van restaurant ’t Molenhuys zijn te vinden op bladzijde 14. TROTS !!!

29 juli 2016

Wij kregen dit verzoek van de culinair redacteur van De Gelderlander: Ik heb bij jullie gegeten voor een recensie in De Gelderlander. Eens in de drie maanden vraag ik de restaurants met de hoogste cijfers om een gerechtje te maken. Jullie chef-kok kan een mooi gerecht maken dat kenmerkend is voor jullie zaak en wij komen een foto maken en beschrijven het gerecht en de motivatie om het zo te doen. Zo maakte ik in het voorjaar een pagina met bijzondere asperge gerechten. Voor de duidelijkheid, het betreft een redactionele pagina. Natuurlijk heb ik daar graag aan meegewerkt met gevolg dat 29 juli dit artikel in De Gelderlander verscheen.

9 juni 2016

Een feest om zo wakker te worden. Lees vandaag De Gelderlander Over De Tong . Een meer dan geweldige recensie !!! Supertrots !!!

20 mei 2016

Tijdens de inauguratie van restaurant ’t Molenhuys tot Eurotoques Nederland ontvingen burgermeester Karel van Soest en Jos Vesters het Diplôme de Sabreur van de Confrérie du Sabre d’Or

17 mei 2016

Vandaag in de nieuwsbrief RBT Land van Cuijk:

’t Molenhuys treedt toe tot Euro-Toques Restaurant ’t Molenhuys in Rijkevoort, een van de dertig Toeristische Ontmoetingspunten in het Land van Cuijk, valt wederom een bijzondere eer te beurt. Na eerdere eervolle vermeldingen in onder meer de Gault Milla gids en op Iens, is ’t Molenhuys nu uitgenodigd om toe te treden tot Euro-Toques Nederland. Euro-Toques is een door meesterkok Paul Bocuse 3* Michelin France opgerichte internationale organisatie, die uitsluitend werkt met natuurlijke grondstoffen. Elk lid dat toetreedt bindt zich aan de Code van Eer wat betekent dat er naar eer en geweten wordt gekookt met natuurzuivere basisproducten waarbij onder alle omstandigheden de culinaire tradities in stand worden gehouden. ‘t Molenhuys ontvangt op vrijdag 20 mei de vlag en het schild van Euro-Toques.

17 april 2016

Als lid van Eurotoques Nederland waren bij de viering en fotosessie van het 30 jarige jubileum 17-04-2016.

17 april 2016

Restaurant ’t Molenhuys is te vinden in de restaurantgids van Eurotoques 2016 blz.64

29 Februari 2016

Ook bij Diningcity Nederland staat restaurant ’t Molenhuys in de top 250 van 2016.

2 Februari 2016

Wat een mooie afsluiting van de Heerlijk Winnaarseditie: we staan in de Top 500 2016 !! Deze lijst is tot stand gekomen door een samengesteld gemiddeld gewogen van de Michelingids, Lekker, Gault&Millau en de Restaurant Awards. Trots !!

BESTE HET MOLENHUYS,GEFELICITEERD! VOLGENS CULINAIR MINNEND NEDERLAND BEHOREN JULLIE TOT DE BESTE VAN DE HEERLIJK10DAAGSE NOVEMBER 2015 (nr.2 provincie Noord-Brabant)

Ook bij de VISA HEERLIJK 10 Daagse november 2015 hebben we weer een groot aantal gasten ontvangen, die ons een hoge beoordeling hebben gegeven. Gasten bedankt en graag tot ziens in ons restaurant !

NA EEN EERSTE VERMELDING IN DE 2015 GIDS IS RESTAURANT ’T MOLENHUYS WEDEROM VERMELD IN DE GAULT GIDS 2016.

RESTAURANT ’T MOLENHUYS WEDEROM GEKOZEN TOT EEN VAN DE WINNAARS DININGCITY RESTAURANTWEEK (NAJAAR 2015).

We willen hierbij onze gasten hartelijk bedanken voor hun bezoek en de mooie recensies, waardoor we met een gemiddelde beoordeling van 9.3 wederom bij de 10 best beoordeelde restaurants van Noord Brabant zijn verkozen.
Noord-Brabant

  1. La Providence 9,93
  2. Den Uiver 9,67
  3. O&O 9,42
  4. Auberge Du Bonheur 9,33
  5. 't Molenhuys 9,31
  6. Het Sentiment 9,3
  7. L'Olivo 9,24
  8. Vandeijck 9,21
  9. Zout&Citroen 9,19
  10. 't Misverstant 9,17

RESTAURANT ’T MOLENHUYS GEKOZEN TOT ÉÉN VAN DE WINNAARS DININGCITY RESTAURANTWEEK 2015 !

Tijdens de DiningCity Restaurantweek 2015 ( 5 t/m 15 maart) hebben we weer veel vaste en nieuwe gasten mogen ontvangen.
Dankzij de zeer positieve recensies van onze gasten is ’t Molenhuys met een beoordeling van 9,4 gekozen tot één van de best gewaardeerde restaurants van de Restaurantweek maart 2015 in regio Noord-Brabant.
We zijn hier erg trots op en danken u als gast voor de vele mooie woorden !

GEWELDIGE RECENSIE IN DE GELDERLANDER !

" bij 't Molenhuys wordt geweldig gekookt "
" 't smaakt echt allemaal voortreffelijk "
" een staaltje van culinair vakmanschap "
" perfect klaargemaakt, smullen dus "
" aan alles merk je dat ze hier verstand hebben van wijn "

Enkele van de vele lovende woorden van de culinair experts van De Gelderlander; klik hier voor het hele artikel.

GENIETEN VAN EEN CULINAIR 3-GANGEN DINER VOOR EUR 25 TIJDENS DE WINNAARS EDITIE VISA HEERLIJK10daagse

De vele gasten die we hebben mogen ontvangen tijdens de VISA HEERLIJK10daagse afgelopen november, werden door VISA gevraagd een review te plaatsen. De zeer hoge beoordelingen van onze gasten hebben geresulteerd in een top-notering; zowel provinciaal (nr 2) als landelijk (nr 10). Van vrijdag 23 januari tot en met zondag 1 februari doen wij derhalve mee aan de Winnaars Editie van de VISA HEERLIJK10daagse met een compleet nieuw menu ! Een tafel reserveren kan via www.heerlijk.nl

RESTAURANT 'T MOLENHUYS VERMELD IN DE JAARGIDS WIJN 2015

Klik hier en lees waarom The Wine & Food Association onze wijn-spijs combinatie van Poulet noir en de Roxheimer Höllenpfad Riesling van Helmutt Dönhoff een mooie combinatie met veel finesse vinden !

RESTAURANT 'T MOLENHUYS VERMELD IN DE GAULT MILLAU 2015 GIDS ALS " UITSTEKENDE NIEUWKOMER!"

Klik hier en lees de review van 't Molenhuys in de Gault Millau 2015 gids. Naast een mooie review tevens gewaardeerd met een prijs/plezier smiley voor een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding !

RESTAURANT 'T MOLENHUYS ALS FINALIST VAN DE RIESLINGWEEKS 2014 IN DE AMSTERDAM ARENA

De finalisten van de RieslingWeeks wijn-spijs-wedstrijd 2014 zijn bekend! Restaurants die deelnemen aan de RieslingWeeks doen automatisch mee aan de wijn-spijs-wedstrijd. De vakjury selecteerde de 6 beste wijn-spijscombinaties, 3 per categorie.
De afgelopen tijd zijn de bekendheid van Duitse wijnen bij restaurantprofessionals en de populariteit ervan bij de liefhebber sterk toegenomen.
De deelnemende restaurants werden in 2 categorieën ingedeeld:

Categorie 1: restaurants tot en met 15 GaultMillau-punten
Categorie 2: restaurants met minimaal 15 GaultMillau-punten plus één of meer Michelinsterren.
In iedere categorie bereikten 3 restaurants de finale.

Categorie 1:
De Watergeus - Noorden
Screaming Beans - Amsterdam
't Molenhuys - Rijkevoort

Categorie 2:
De Wolfslaar - Breda
De Burgemeester - Linschoten
HantTing Cuisine - Den Haag

Op maandag 22 september, tijdens Riesling&Co, werden de 2 winnaars van de RieslingWeeks wijn-spijs-wedstrijd bekend gemaakt;
De Watergeus en De Burgemeester.

VISA HEERLIJK TOP 10 (23 MEI T/M 1 JUNI)

Ook onze deelname aan de VISA Heerlijk 10-daagse werd door onze gasten zeer hoog gewaardeerd met een gemiddelde van 8.8, resulterende in plaats 6 voor de provincie Noord-Brabant.
't Molenhuys heeft vervolgens aan de Winnaars Editie meegedaan van 27 juni t/m 6 juli.

DINING CITY RESTAURANT WEEK

Restaurant ‘t Molenhuys is door DININGCITY gekozen tot een van de Restaurant Week Winter 2014 winnaars van Noord-Brabant ! De zeer positieve reacties van onze gasten, met een gemiddelde beoordeling van 9.2, hebben geresulteerd in een plaats bij de Top 10.
De Top 10 restaurants serveren van vrijdag 28 maart t/m zondag 20 april nogmaals hun winnende menu. U kunt in deze periode niet a la carte eten.

Bericht winnaars Lijst met winnaars

VIERING 1 JAAR 'T MOLENHUYS

HERMAN DEN BLIJKER BEZOEKT ‘T MOLENHUYS

Het bezoek van Herman den Blijker op 16 Mei 2013 was een groot succes!
Alle gasten hebben genoten van zijn aanwezigheid. Bij Impressies vind u vele foto's van deze avond.

'T MOLENHUYS RIJKEVOORT BEZOCHT DOOR CHINESE DELEGATIE

9 Augustus werden molen en 't Molenhuys Rijkevoort bezocht door de Chinese delegatie van Wuxi.

Boxmeer.nl

OPENING RESTAURANT & TERRAS 'T MOLENHUYS

De feestelijke opening van restaurant & terras 't Molenhuys is gefilmd door de kabelkrant Boxmeer.

RESTAURANT & TERRAS 'T MOLENHUYS IS UW OPLAADPUNT VOOR DE ELECTRISCHE FIETS.

Oplaadpunten.nl

HET MOLENHUYS WORDT RESTAURANT & TERRAS

2 April 2012 stond het eerste bericht met betrekking tot de opening van restaurant & terras 't Molenhuys in de weekkrant van Boxmeer.

Deweekkrant.nl Peelrandwijzer 16 mei 2012

herinneringen